Programare sesiune cu Daniel

  • Home
  • Fă-ți o Programare

Faci o rezervare
online sau la telefon

În calendarul alăturat poți verifica disponibilitatea lui Daniel și poți face o rezervare direct de pe site.

Fă click pe ziua dorită și vei vedea ce ore sunt disponibile în acea dată. Dacă acea rubrică are culoarea gri, înseamnă că nu există sesiuni disponibile și te rugăm să alegi altă zi.

În funcție de disponibilitatea ta, poți programa atât sesiuni față-în-față, ce se desfășoară în cabinetul Compentent Consulting din București, cât și sesiuni online, pe Zoom.

În cazul pachetelor de 5 sau 12 sesiuni, vei rezerva doar prima sesiune, pe următoarele le vei stabili direct cu noi.

Probleme cu programarea online? Ne poți contacta la telefon cu noi, între orele 9 și 18. Sau ne poți trimite un e-mail, dacă preferi.

iconfont

Adresa: Șos. Colentina 16, Sector 2, București, România, Cod poștal 021177

iconfont

Mail: contact@danielbichis.ro

Telefon: (+4) 0788 294 801

iconfont

Program:

  • Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
  • Sâmbătă:      9:00 – 13:00

Închis: Duminica & Sărbătorile legale

martie 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Clienții care optează pentru sesiunile față-în-față beneficiază de 1 loc de parcare gratuit pe durata sesiunii, în interiorul Complexului Rezidențial Rose Garden, unde se află cabinetul Competent Consulting.

Important: Câteva detalii utile, atunci când faci o rezervare online

Contractul: Odată cu prima sesiune îți vom propune, de obicei, să închei un contract cu Daniel. Acesta este un document simplu, conceput pentru a stabili termenii colaborării noastre, precum și obiectivele sau schimbările pe care ți le propui. Contractul include, de obicei, aspecte precum datele de facturare, modalitățile de plată, onorariul lui Daniel, numărul de sesiuni cu care ai convenit să începi și aspecte legate de confidențialitate. 

Anularea sau reprogramarea sesiunilor 1-la-1: La fel ca majoritatea profesioniștilor din domeniul serviciilor, timpul lui Daniel este prețios și, prin urmare, trebuie să își gestioneze eficient agenda. De aceea, aplicăm o politică strictă privind anularea ședințelor, conform căreia toți clienții trebuie să ne anunțe cu cel puțin două zile lucrătoare (48 de ore) înainte în legătură cu orice ședință anulată sau reprogamată. În cazul în care nu ne transmiți o notificare cu suficient timp înainte, vei plăti onorariul integral. La rândul său, Daniel te va anunța cu minim 48 de ore înainte de sesiune dacă apare vreo situație care îl împiedică să fie prezent, cu propunerea de reprogramare a sesiunii.

Întreruperea programului: În cazul în care optezi pentru un pachet de tip Gold sau VIP, cu mai multe sesiuni incluse, este posibil să apară situații în care să nu poți beneficia de toate sesiunile achitate inițial. În astfel de situații te rugăm să ne anunți din timp, pentru a putea clarifica aspectele legate de întreruperea sau terminarea înainte de termen a contractului și îți recomandăm să participi la o ultimă sesiune. Astfel de situații apar fiindcă, uneori, lucrul cu sine poate fi provocator și complicat, o pauză fiind bine-venită. Ultima sesiune cu Daniel este exclusiv centrată pe identificarea celor mai bune soluții pentru tine.

Confidențialitatea: Orice fel de informații care sunt împărtășite cu Daniel în cadrul sesiunilor 1-la-1 beneficiază de garanția confidențialității absolute. Singura excepție este reprezentată de situația în care informațiile se referă la încălcări ale legii, pe care Daniel, dacă le-ar afla, s-ar transforma în tăinuitor sau complice. De aceea, în astfel de situații Daniel atrage atenția asupra acestui aspect și propune să nu-i mai spui nimic suplimentar. Daniel are expertiza unică în România de a lucra eficient și fără să i se dea detalii, astfel că oprirea împărtășirii de informații nu duce automat la abandonarea acelui subiect.

Studiile de caz: Psihologia financiară este un domeniu extrem de nou inclusiv pentru specialiști, cu atât mai mult pentru marele public. Daniel și-a asumat misiunea de a populariza acest subiect, astfel încât este posibil să îți solicite acordul pentru ca provocările prin care ai trecut și rezultatele pe care le-ai obținut să fie prezentate în cadrul unui studiu de caz publicat pe site. Dacă ești de acord, Daniel va modifica numele tău, va da indicații cât se poate de vagi referitoare la profesia sau domeniul tău de activitate și, înainte de publicare, îți va transmite textul, pentrui a-l aproba. De asemenea, fotografiile folosite pentru ilustrare nu te vor reprezenta pe tine, ci vor fi folosite unele reprezentative din categoria stock images.

Alte informații: Ne-ar face plăcere să-ți răspundem la orice întrebare pe care ai putea-o avea, așa că nu ezita să ne contactezi.

Daniel Bichiș
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop