fbpx

Sesiuni 1-la-1

Sesiuni 1-la-1

Sesiuni 1-la-1 cu Daniel Bichiș, Psihologul Banilor

„Primul pas spre depășirea provocărilor este confruntarea deschisă cu realitatea.”

Interacțiunea dintre noi, deschisă, lipsită de orice fel de prejudecată, presiune sau critică, îți permite să îți accesezi emoțiile, să renunți la măștile și minciunile pe care le-ai folosit atâta vreme și, în sfârșit, să îți asumi realitatea relației actuale cu banii, așa cum este ea.

Iar de aici începe MAGIA: ceea ce părea de neatins devine realizabil, ceea ce părea definitiv se schimbă într-un proces în plină evoluție, ceea ce părea negativ și limitator devine mijlocul prin care poți reuși.

Când alegi acest serviciu?

Cele mai mari beneficii și reușite le obțin cei care vor:

• să își clarifice relația cu banii și să deschidă un nou capitol al acesteia,

• să își depășească emoțiile care fie limitează capacitatea de a accesa și gestiona fonduri, fie îi îndeamnă la cheltuieli sau economii excesive,

• să se elibereze de traume financiare, personale sau moștenite de la familie (părinți, bunicii, strămoși), pentru a deschide o nouă epocă a situației lor financiare,

• să își schimbe scripturile legate de bani, de la unele limitatoare sau perturbatoare, la altele care să le deschidă calea spre prosperitate sustenabilă,

• să își schimbe obiceiurile financiare, de la unele neproductive la altele care să le susțină stilul de viață pe care și-l doresc.

Comparativ cu workshopurile, sesiunile 1-la-1 îți asigură:

maximul de confidențialitate, deci sunt recomandate pentru abordarea unor subiecte mai delicate,

concentrarea atenției mele doar pe persoana ta și pe lucrul cu tine, în timp ce la workshop atenția este distribuită între toți participanții,

 acces direct la mine prin email și telefon, în cazul pachetelor GOLDEN și VIP, pentru a putea aborda și rezolva situații punctuale cu care te poți confrunta între sesiuni.

Ce NU îți oferă acest serviciu?

Pentru a evita orice neclaritate cu privire la ce poți obține prin sesiunile 1-la-1, îți recomandă să NU recurgi la ele dacă îți dorești:

• consiliere financiară, adică instrumente concrete (bugete, foi Excel etc.) prin care să îți gestionezi mai bine banii – NU sunt consilier financiar,

• consultanță investițională, adică sfaturi, recomandări, indicații referitoare la posibilități concrete prin care să îți înmulțești banii pe FOREX, Bursă, Cryptomonezi etc.  NU sunt consultant de investiții,

• consultanță juridică, adică evaluarea unor acte, găsirea de soluții legale care să poată fi folosite în instanțele de judecată sau de arbitraj etc.  NU sunt avocat sau juristconsult,

• scheme de „îmbogățire rapidă”, de tip MLM, scheme piramidale etc.  NU sunt speculator,

• suport financiar pentru idei de afaceri – NU sunt business angel.

Ce rezultate pot obține?

Eliberarea de traumele financiare

Călătoria spre bunăstarea financiară pe care ți-o propun este una bazată pe auto-descoperire, dezvoltare și transformare.

Am convingerea că banii nu sunt doar o chestiune de cifre, ci au o puternică componentă emoțională, fiind împletiți cu tot soiul de traume personale și familiale.

Te bântuie traume legate de bani? Te sufocă poveștile legate de banii moșteniți sau pierduți? Suferi pentru că nu poți depăși un anumit nivel de bunăstare financiară?

Sunt alături de tine, pentru a te ajuta să te eliberezi. Vom naviga prin complexitatea relației tale cu banii, ajutându-te să înțelegi și să o redefinești. Astfel, scapi  de nopțile nedormite și de stres. Depășindu-ți traumele financiare, îți creezi un viitor împlinit și prosper.

Sesiuni 1-la-1 cu Daniel Bichiș, Psihologul Banilor
single_service-1-1

Crearea unei noi relații cu banii, mai constructivă și mai sustenabilă

Vom identifica împreună atât obiceiurile care îți subminează și chiar sabotează relația cu banii, precum și scripturile mentale care le mențin active. Îți dezvolți abilitățile necesare pentru eliberarea de sub controlul acestor obieceiuri și scripturi și pentru adoptarea unora noi, constructive și sustenabile. Astfel:

Cum se desfășoară?

Primul pas este să ne contactezi de pe site sau telefonic și să soliciți o sesiune 1-la-1. Noi ne vom strădui să îți oferim o programare cât mai rapid după ce ne contactezi.

Sesiunea de evaluare inițială ne oferă ocazia de a ne cunoaște reciproc și de a-mi oferi câteva informații despre tine și despre motivele pentru care ai apelat la sprijinul meu.

De asemenea, îți voi da detalii și îți voi răspunde la întrebările referitoare la privire la numărul de sesiuni necesare, servicii, confidențialitate și la modul concret de derulare a colaborării noastre. 

În fine, vom stabili împreună obiective concrete pentru toată seria de sesiuni, pentru realizarea cărora vom începe să colaborăm începând cu a doua sesiune.

La sfârșitul fiecărei sesiuni vei decide 1-3 schimbări concrete pe care te angajezi să le pui în practică până la sesiunea următoare, iar despre rezultatele obținute discutăm la începutul sesiunii următoare.

Reține: schimbările reale le produci chiar tu, în viața ta de zi cu zi, în cabinet sau pe Zoom noi doar le identificăm și creem resursele și motivația pentru ca tu să reușești să le realizezi!

Pachetele GOLDEN și VIP îți oferă accesul direct la mine, prin email și telefon, pentru a putea discuta și rezolva cât mai rapid situații punctuale cu care te poți confrunta între sesiuni.

Unde lucrăm împreună?

În funcție de realitatea ta, putem lucra:

față în față, în cabinetul din București, care are și loc de parcare rezervat pentru clienții noștri, sau

online, prin Zoom, online, fiind important să știi că folosesc genul acesta de sesiuni încă din anul 2000, când Yahoo Messenger a introdus primele conexiuni live video prin internet.

Sună la 0788 296801 pentru informații suplimentare sau o rezervare.

Beneficii tipice

Newsletter

Abonează-te pentru a primi știri și oferte exclusive

favicon

Dacă acest serviciu
te interesează
contactează-ne

Luni – Vineri între 10 și 18

Dacă ți se potrivește și vrei mai multe informații

Contactează-mă chiar acum

Este posibil ca, citind această prezentare, să-ți dai seama că serviciul te-ar putea ajuta, dar vrei să te asiguri că ai ales corect.
Folosește formularul pentru a intra în contact direct cu mine și a primi rapid cele mai pertinente răspunsuri.

  0
   0
   Coșul tău
   Coșul este golRevenire la magazin