Termeni și Condiții

Îți mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor de pe site-ul DanielBichis.ro. Acest document îți oferă informații pertinente referitoare la Termenii și Condițiile de accesare, vizitare, folosire a site-lui și a serviciilor și produselor prezentate aici.

Atenție! Accesarea și utilizarea acestui site este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos.

Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul său, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre Societate și dumneavoastră.

Platforma DanielBichis.ro este administrată de către COMPETENT CONSULTING S.R.L. cu sediul social în Șos. Colentina, Nr.16, Sector 2, Bucureşti, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/6031/2004, având CUI RO16330498, e-mail contact@competent.ro. Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vedere utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la COMPETENT CONSULTING S.R.L. respectiv termenii „DanielBichis.ro” sau „site” pentru a ne referi la Platforma DanielBichis.ro.ro.

1. Ce este DanielBichis.ro

DanielBichis.ro este o platformă creată pentru facilitarea accesului online al publicului larg la evenimente, cursuri și materiale educaționale pe diverse domenii de activitate, în special cu privire la terapie financiară, explicitate ca atare pe site.

Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților materiale de cât mai bună calitate, actuale și relevante domeniului care face obiectul site-ului.

În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, Societatea își rezervă dreptul

 • • de a elimina materialele care nu mai prezintă interes,
 • • cele care au fost înlocuite cu materiale actualizate,
 • • care nu vor corespund unui anumit standard calitativ sau
 • • care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune ori pentru care a expirat dreptul de difuzare negociat cu experții colaboratori.

Prin urmare, societatea nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor pe DanielBichis.ro.

Înaintea ștergerii unui curs sau a altui material accesibil contra-cost, site-ul DanielBichis.ro va comunica clienților acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare e-mail și/sau grupuri de Facebook și va oferi o perioadă de grație de la prima comunicare și până la eliminarea conținutului în cauză.

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele de terapie financiară.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nu reprezintă consultanță financiară, investițională, fiscală, contabilă, juridică sau altele asemenea și nu înlocuiesc serviciile de specialitate din astfel de domenii.

Nu oferim servicii de consultanță financiară sau în investiții, iar cursurile noastre nu fac parte din categoria de cursuri de formare/certificare profesională sau de pregătire profesională continuă pentru specialiștii din industria financiară sau psihoterapeuți. Prin cursurile noastre ne dorim să promovăm importanța terapiei financiare la nivel global și să ne adresăm publicului larg.

2. Condiții pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă rugăm să utilizați butonul „Contul meu” de pe pagina principală a site-ului și să utilizați datele de acces primite la achiziționarea produsului.

În momentul achiziționării produsului, aveți obligația legală de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un cont de utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.

Poate să aibă un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru:

 • • achiziționare de produse, servicii și participare la evenimente online și/sau offline,
 • • vizionare,
 • • accesare cont personal,
 • • accesare servicii existente pe site,
 • • pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre.

Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului.

Nu putem garanta utilizarea continuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe TraumaBanilor.ro și nu ne asumăm faptul că aceste persoane vor avea o prezență constantă pe site.

3. Cum devii utilizator DanielBichis.ro

Orice client care dorește acest lucru poate să achiziționeze orice produs disponibil pe site.

Pentru achiziție, vi se va solicita să vă introduceți

 • • numele,
 • • prenumele,
 • • adresa de e-mail,
 • • numărul de telefon,
 • • datele firmei pentru factură.

Aveți obligația de a introduce o adresă de e-mail validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Prin e-mail veți primi și parola cu posibilitatea de a o schimba.

Sunteți pe deplin responsabil/ă pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind achiziționarea produsului, autentificarea și contul.

Sunteți pe deplin responsabil/ă pentru orice plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

Aveți posibilitatea de a vă da acordul explicit pentru primirea de newslettere. În acest mod veti fi la curent cu activitatea noastră pe site.

Odată înregistrat/ă pe DanielBichis.ro, veți avea acces la toate produsele achiziționate.

4. Plata și facturarea

Prețurile afișate pe site, la fiecare produs sau serviciu în parte, NU includ valoarea TVA (dacă este cazul).

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

 • • online, cu cardul, prin sistemele: Euplatesc / Stripe urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății, sau
 • • prin transfer bancar, pe baza facturii pro-forma transmise prin email.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul alegerii produsului, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a produsului.

Este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea produsului în anumite perioade de timp. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștiința publicului prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate.

Clientul înțelege și este de acord cu faptul că sumele reprezentând produsul achiziționat pot varia de la o lună la alta în funcție de diverse promoții, reduceri acordate Clientului în unele luni sau în funcție de alte modificări a prețului aferent produsului.

Factura fiscală pentru orice comandă va fi trimisă pe e-mailul-ul indicat la achiziție. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

5. Garanția și dreptul de retragere

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, societatea acordă garanții speciale pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare a biroului nostru de vânzări, prin email la adresa contact@competent.ro.

Operatorii noștri vor prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să vă puteți recupera cu celeritate banii plătiți pentru serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin.

În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații).

Clientul înțelege și este de acord cu faptul că dacă nu ne furnizează datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a-i returna banii.

Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile de la asigurarea accesului pentru un produs sau serviciu, nu sunteți satisfăcut/ă de acesta, vă puteți retrage din contract și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge accesul pentru produsul în cauză.

Creditele pentru sesiunile de coaching 1-la-1 (sau coaching individual) sunt valabile 1 an de la achiziție, putând fi folosite în acest interval de timp. Garanția 100% pentru aceste sesiuni de coaching este tot de 14 zile de la momentul achiziționării lor.

Dreptul de retragere din contract operează în termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data achiziționării produsului, sau al serviciului și poate fi folosit o singură dată.

Mai exact, nu permitem achiziționări succesive de produse, sau servicii, cu retrageri succesive și returnarea costului lor în favoarea aceluiași utilizator. Țineți cont de faptul că DanielBichis.ro este un site de servicii, existente pe site la momentul la care vă înrolați, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.

În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la contact@competent.ro. Vă rugăm să ne comunicați

 • • datele dumneavoastră complete,
 • • tipul produsului/serviciului la care doriți să renunțați și prețul său,
 • • iar dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont bancar în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.

În cel mai scurt timp, veți primi prin e-mail o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data achiziționării.

Clientul înțelege și este de acord cu faptul că garanția de rambursare a banilor în termen de 14 zile și implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu a mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe DanielBichis.ro.

Optarea pentru retragerea de la un produs implică ștergerea accesului pentru acel produs și chiar de pe platforma DanielBichis.ro dacă acesta este singurul achiziționat.

6. Răspundere și Limitări

Prin crearea și utilizarea  contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parolă) și pentru gestionarea accesării contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulată prin intermediul contului.

Prin accesarea site-ului, crearea contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea check boxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate să apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site sau a nefuncționării sau funcționării necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

7. Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin e-mail la adresa contact@competent.ro.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de e-mail menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 72 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

8. Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe platforma DanielBichis.ro și a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă a COMPETENT CONSULTING SRL.

Este interzisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către COMPETENT CONSULTING SRL.

Este interzis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane parola dvs. de acces la platforma DanielBichis.ro.

Niciun client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea Politica de confidențialitate de pe site-ul nostru.

10.Newslettere

Cu ocazia creării unui cont pe site clientul își manifestă acordul cu privire la primirea de Newslettere.

De asemenea, abonarea la Newsletter se poate face prin interemediul unor formulare existente pe site.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

11. Forța majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

12. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor de arbitraj comercial din București.

13. Dispoziții finale

Acest site este administrat de către COMPETENT CONSULTING SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții.

Accesând și utilizând site-ul vă exprimați automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

COMPETENT CONSULTING SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Promoțiile oferite de către COMPETENT CONSULTING SRL sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site.

Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

 

 

Versiunea 1.0 – 13 mai 2023.

Daniel Bichiș
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop