fbpx

Evenimente

Workshopuri & Bootcampuri

Daniel Bichiș, Psihologul Banilor

„Grupul îți demonstrează că nu doar ție ți se întâmplă așa ceva și te inspiră să te schimbi.”

Atmosfera relaxată, prietenoasă, suportivă pe care o creez îți permite să te deschizi și să ieși din tăcerea cu care ai ascuns atâta timp realitatea relației tale actuale cu banii.

Iar odată cu împărtășirea și exercițiile făcute în comun, apare MAGIA: afli că și alții se confruntă cu aceleași provocări ca tine, descoperiți împreună cum anume puteți să vă eliberați de limitări și emoții perturbatoare, creați un grup de sprijin care, și după sfârșitul evenimentului, vă susține motivarea de a reuși.

Când alegi acest serviciu?

Cele mai mari beneficii și reușite le obțin cei care sunt dispuși să lucreze în grup și vor:

• să își optimizeze cât mai rapid relația cu banii și să deschidă un nou capitol al acesteia,

• să își exerseze practic noi modalități de exprimare a emoțiilor, care fie limitează capacitatea de a accesa și gestiona fonduri, fie îi îndeamnă la cheltuieli sau economii excesive,

• să își exploreze traumele financiare, prin vizualizare ghidată și jocuri de rol, pentru a înțelege originile ancestrale ale situației lor financiare,

• să își rescrie scripturile legate de bani, de la unele limitatoare sau perturbatoare, la altele care să le deschidă calea spre prosperitate sustenabilă,

• să definească pași concreți și planuri de acțiune pentru schimbarea obiceiurilor financiare, urmând ca aplicarea acestora să fie susținută printr-un sistem de buddy (susținere reciprocă) cu colegii.

Comparativ cu sesiunile 1-la-1, workshopurile și bootcampurile îți asigură:

diversitate a temelor și soluțiilor, fiecare participant putând fi sursă de inspirație pentru ceilalți,

investiție de timp și bani mai redusă, în timp ce sesiunile 1-la-1 acoperă o perioadă de 1 – 3 luni,

 networking, cel mai adesea în astfel de evenimente creându-se relații și chiar prietenii de durată.

Ce NU îți oferă acest serviciu?

Pentru a evita orice neclaritate cu privire la ce poți obține prin workshopuri și bootcampuri, îți recomandă să NU recurgi la ele dacă îți dorești:

confidențialitate maximă, adică lipsa oricărei expuneri în ppublic a subiectelor tale sau a reacțiilor tale emoționale,

• consiliere financiară, adică instrumente concrete (bugete, foi Excel etc.) prin care să îți gestionezi mai bine banii – NU sunt consilier financiar,

• consultanță investițională, adică sfaturi, recomandări, indicații referitoare la posibilități concrete prin care să îți înmulțești banii pe FOREX, Bursă, Cryptomonezi etc.  NU sunt consultant de investiții,

• consultanță juridică, adică evaluarea unor acte, găsirea de soluții legale care să poată fi folosite în instanțele de judecată sau de arbitraj etc.  NU sunt avocat sau juristconsult,

• scheme de „îmbogățire rapidă”, de tip MLM, scheme piramidale etc.  NU sunt speculator,

• suport financiar pentru idei de afaceri – NU sunt business angel.

Ce rezultate pot obține?

Eliberarea de rușinea referitoare la bani

Călătoria spre transformarea relației cu banii pe care ți-o facilitez este una bazată pe auto-descoperire, împărtășire și motivare.

Am convingerea că banii nu sunt doar ceva personal, ci un mijloc de relație și incluziune socială, astfel că prezența altor participanți îți facilitează accesul la emoții și convingeri limitatoare.

Îți este greu să vorbești cu alții despre bani? Te sperie posibilitatea de a afla alții cu ce te confrunți, dar simți că astfel te-ai putea elibera? Suferi pentru că cei din jurul tău au toți cam același nivel de bunăstare financiară?

Grupul de participanți te ajută să te eliberezi. Vom discuta, împărtăși, inspira noi modalități de relaționare cu banii. Iar locul rușinii  sau vinovăției va fi luat de încredere și determinare!

Participanți Leaders School 17
service_single-2-2

Crearea unei noi relații cu banii, mai constructivă și mai sustenabilă

Vom identifica împreună atât obiceiurile care îți subminează și chiar sabotează relația cu banii, precum și scripturile mentale care le mențin active. Îți exersezi abilitățile necesare pentru eliberarea de sub controlul acestor obiceiuri și scripturi și pentru adoptarea unora noi, constructive și sustenabile. Astfel:

Cum se desfășoară?

Primul pas este să ne contactezi de pe site sau telefonic și să soliciți rezervarea unui loc sau pachet. Noi ne vom strădui să îți răspundem cât mai rapid după ce ne contactezi.

În săptămâna dinaintea evenimentului vei primi un email conținând toate datele de acces și cele logistice, precum și linkul spre un scurt chestionar, prin care îmi vei transmite câteva informații despre tine și despre motivele pentru care ai decis să participi la workshop sau seminar.

Acest chestionar îmi permite să adaptez prezentările, exercițiile și exemplele la nevoile și așteptările participanților, fiind renumit pentru faptul că niciodată nu prezint aceeași temă în mod similar.

La începutul zilei vom stabili câteva reguli de asigurare a intimității și confidențialității pentru toți participanții, astfel încât să creăm cea mai bună și deschisă atmosferă posibilă.

Așteaptă-te la 2-3 zile de lucru intens, centrat pe auto-explorare și exerciții lucrate în grupuri mici. De asemenea, vor fi și tehnici de lucru avansat pe care le conduc direct eu, tehnici ce implică relaxare profundă și închiderea ochilor, pentru a accesa vizualizări din imaginația ta.

Fiecare workshop sau bootcamp se încheie cu îndemnul (nu obligația) de a-ți găsi 2-3 colegi cu care să menții legătura, pentru a vă da feedback referitor la reușitele voastre și a vă susține reciproc motivarea de a reuși ce v-ați propus.

De asemenea, cei care doresc se pot înscrie pe grupul privat de Facebook Trauma Banilor, ce prezintă periodic meme, articole, webinarii gratuite, ce continuă și aprofundează lucrul din sală.

Pachetele GOLDEN și VIP îți oferă accesul direct la mine, prin 1 – 5 sesiuni 1-la-1, planificate după eveniment, care îți crează ocazia fie de a aprofunda un anumit element pe care l-ai descoperit, fie de a intra într-un proces de facilitare și însoțire a schimbărilor pe care lee-ai decis în timpul evenimentului.

Unde lucrăm împreună?

În funcție de decizia organizatorilor, evenimentele se pot desfășura:

într-o locație din București (nu un hotel, pentru a nu fideranjați de petrecerile din jur), sau

într-o locație din țară, care eventual să-ți permită să vii și cu familia, caz în care interacțiunile cu mine se extind și pe timpul serii.

Sună la 0788 296801 pentru informații suplimentare sau o rezervare.

Beneficii tipice

Newsletter

Abonează-te pentru a primi știri și oferte exclusive

favicon

Dacă acest serviciu
te interesează
contactează-ne

Luni – Vineri între 10 și 18

Dacă ți se potrivește și vrei mai multe informații

Contactează-mă chiar acum

Este posibil ca, citind această prezentare, să-ți dai seama că serviciul te-ar putea ajuta, dar vrei să te asiguri că ai ales corect.
Folosește formularul pentru a intra în contact direct cu mine și a primi rapid cele mai pertinente răspunsuri.

  0
   0
   Coșul tău
   Coșul este golRevenire la magazin