fbpx

Prosperitatea este Creată de Tine, Zi de Zi

Foarte mulți ajung pe site-ul meu căutând pe Google răspunsul la întrebarea „Ce este prosperitatea?”

Iar răspunsul oferit de:

 • • educatorii financiari, care o reduc la o formă de disciplină bazată pe bugete, sau
 • • îndrumătorii spirituali, care o explică prin acțiunea unor legi și forțe universale, ale căror efecte mai degrabă le resimțim, decât le folosim constructiv,

îi lasă pe mulți nedumeriți și frustrați.

De peste 50 de ani m-au fascinat de creativitatea și prosperitatea, așa că le-am studiat și aplicat în viața mea și a miilor de persoane cu care am lucrat. De aceea, pot afirma cu tărie că

concentrându-te pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine, îți poți transforma experiențele de zi cu zi și îți poți crea o viață plină de prosperitate, în toate formele ei.

Și asta pentru că prosperitatea nu este limitată doar la aspectele materiale, ci include și cele emoționale, relaționale și sociale.

 

Chiar, ce este prosperitatea?

Dacă în sinea ta ai simțit mereu că meriți și poți mai mult, atât în privința bunăstării materiale, cât și a sănătății și stării de bine, a calității relațiilor de cuplu și cu prietenii, a afirmării profesionale și sociale, înseamnă că încă mai ai activă conștientizarea faptul că prosperitatea este dreptul tău din naștere.

Prosperitatea autentică înseamnă libertatea să-ți investești timpul, atenția și energia în ceea ce contează cu adevărat pentru tine, bucurându-te de plăcerea, satisfacția și împlinirea pe care ți le oferă fiecare aspect al vieții tale.

Iar acolo unde până acum poate că ai considerat că nu există decât lipsuri și limitări, poți descoperi că există și oportunități reale de creștere și dezvoltare.

 

Cum se manifestă prosperitatea?

Extrasele de cont, actele de proprietate sau portofoliile de investiții sunt doar aspecte exterioare, aparențe ale prosperității autentice.

În realitate, ele pot genera mult stres, frustrare, temeri, rușine sau vinovăție, în lkoc să fie surse de mulțumire, încredere și satisfacție.

De aceea, soluțiile centrate pe cifre sau bugete au doar o capacitate limitată de a susține și promova prosperitatea, ele având nevoie de conectarea cu valorile tale esențiale pentru a-și putea produce cu adevărat efectul.

 

Cum îți poți activa conștiința prosperității?

Este esențial să înțelegi psihologia profundă a prosperității, dincolo de aspectele strict financiare ale relației cu banii.

În acest scop, poți porni de la povestea vieții tale, concentrându-ți atenția pe redescoperirea evenimentelor pline de satisfacție, mândrie și bucurie, ce reprezintă momente în care ai acționat în acord cu valorile tale esențiale.

Astfel, îți regăsești conexiunea cu Sinele tău profund (sau Eul Superior, dacă preferi formularea aceasta), care îți va permite să accesezi o viziune a stilului de viață care îți devine accesibil atunci când creezi prosperitate zi de zi.

Nu este vorba despre wishful thinking sau o fugă de realitatea prezentului, ci despre reprogramarea percepțiilor, deciziilor și acțiunilor tale care compun mindsetul orientat spre prosperitate autentică.

Repetând cât mai des acțiunile care ți-au adus succes, împlinire și bucurie, creezi noi și noi oportunități de manifestare a prosperității și îți orientezi viața spre împlinirea viselor și aspirațiilor tale profunde.

 

Cum te pot ajuta să reușești?

Cu gândul la tine, am postat pe canalul de YouTube „Psihologul Banilor” o meditație ghidată, pentru a-ți facilita redefinirea relației cu prosperitatea.

În cele 40 de minute ale meditației dirijate:

 • • Descoperi cât de multe și autentice au fost momentele din viață în care te-ai bucurat de prosperitate, înțelegând că ea este mai mult decât un buget sau un cont în bancă, ci este o stare mentală și emoțională, influențată de alegerile și deciziile tale.
 • • Îți realiniezi percepțiile și mindsetul astfel încât să te bucuri de fiecare moment, de fiecare situație în care lucrurile bune, frumoase și minunate se manifestă în viața ta.
 • • Îți optimizezi sistemul subconștient de identificare a oportunităților și de orientare a acțiunilor spre valorificarea lor, pentru a crea condițiile pentru bunăstarea emoțională și financiară în fiecare zi.

Așa că te provoc să faci click pe imaginea de mai jos, ca să descoperi ce înseamnă pentru tine prosperitatea autentică și cum o poți crea zi de zi.

Creează-ți Prosperitatea, Meditație Ghidată de Daniel Bichiș, Psihologul Banilor

Important!

Îți recomand să reiei această sesiune, de 2 – 3 ori pe săptămână, timp de 4 – 6 săptămâni, pentru a stabiliza și amplifica efectele sale.

Fiind vorba despre o sesiune din seria TransforMind™, țin să-ți împărtășesc și un alt element important:

Acesta nu este un podcast 🎙️, ci o sesiune de relaxare profundă, în care conștiința și corpul se odihnesc, ca într-un Power Nap 😌,  lăsând în seama inconștientului să reprogrameze și să optimizeze relația ta cu banii.

De aceea, dacă ai senzația că ai ațipit și nu-ți amintești mare lucru, este ceva normal și accelerează schimbarea de mindset financiar.

Leave A Comment

0
  0
  Coșul tău
  Coșul este golRevenire la magazin