fbpx

Atrage Norocul ca să Reușești mai Ușor

Atrage Norocul în Viața Ta cu Daniel Bichiș, Psihologul Banilor

Foarte adesea, conceptul de „bani” este asociat cu cele de „câștig” și „noroc”. În loc să întrebăm „Câți bani obții lunar pentru munca ta?”, foarte adesea întrebăm „Câți bani câștigi?”, creând astfel o distanțare față de modalitatea prin care conturile sau portofelele noastre sunt alimentate cu bani. Iar dacă răspunsul menționează o sumă mult peste așteptările noastre, exclamăm: „A dat norocul peste tine!”

Aceste obișnuințe lingvistice sugerează că norocul ar fi un fel de „favoare” acordată doar câtorva „aleși”,  care „au făcut în scăldătoare”. De aceea, este important să știi că:

Norocul nu este ceva esoteric sau exterior, ci ține de propriu tău mindset, așa că poate fi creat de tine, zi de zi!

Studiile științifice, cum ar fi cele ale lui Richard Wiseman, au demonstrat că zicala românească: „Norocul și-l face omul” este cât se poate de corectă.

Pe baza modelării excelenței a 400 de persoane caracterizate de un noroc excepțional, au fost identificate 4 elemente de mindset care sunt asociate cu ușurință, rapiditate și succes în condiții nefavorabile.

 

Ce mindset susține norocul?

Elementele comune celor 400 de persoane studiate de Wiseman pot fi prezentate sub forma a 4 reguli simple, pe care le poți aplica ușor și în viața ta:

  1. Te deschizi spre nou, chiar dacă pare riscant, creându-ți astfel propriile șanse de succes prin ieșirea din zona de confort pe care o împarți cu alții.
  2. Ai încredere în intuițiile tale și le pui în practică, cu încredere și determinare. Pentru asta, însă, este important să înveți să faci diferența dintre intuiție și anxietate, întrucât cele 2 procese mentale sunt foarte asemănătoare.
  3. Te percepi drept o persoană norocoasă, creând astfel un ciclu de succese care îți dau tot mai multă încredere în șansele tale de succes. Desigur, dacă te-ai născut cumva în Vinerea Patimilor, este posibil să trebuiască mai întâi să te eliberezi de programarea absurdă că ai fi venit pe lume doar pentru ca „să pătimești toată viața”. Pentru cei născuți în celelalte 364 de zile ale anului, este important să țină o evidență a situațiilor în care au reușit mai rapid și mai ușor decât se așteptau, pentru ca să-și creeze încrederea în norocul din viața lor.
  4. Interpretezi „ghinionul”  ca o formă de noroc, ca să poți privi spre viitor cu optimism, în orice situație. Nu orice limitare sau întârziere se dovedește, pe termen mediu sau lung, a fi una care să ne afecteze șansele de succes, ci din contră, ne pot proteja față de tendința de a ne asuma riscuri inutile sau greu gestionabile.

Mai simplu spus, devii o persoană norocoasă atunci când:

ai încredere în tine, în mediul din jurul tău și în dreptul tău de a reuși în viață, firesc și natural, în modul cel mai potrivit pentru tine.

Deci, norocul este efectul unui mindset și de aceea schimbările pot fi realizate rapid, prin reprogramarea setărilor din inconștient care îți determină potențialul de noroc și succes în viață. Fără efort din partea ta, beneficiind de modelarea excelenței și instalarea de noi abilități prin tehnici NLP bazate pe o transă profundă, îți poți crea șansa unei vieți în care norocul este de partea ta!

 

Cum mă transform într-o persoană norocoasă?

Mi-am folosit experiența de peste 25 de ani de folosire a tehnicilor NLP și hipnoză ericksoniană pentru a crea această sesiune TransforMind™ prin care să îți facilitez activarea tuturor celor 4 elemente de mindset necesare pentru a deveni o persoană norocoasă.

Și probabil că vei exclama „Chiar a dat norocul peste mine!” atunci când afli că ai acces gratuit la această sesiune, pe canalul meu de YouTube.

Și da, ai norocul de a afla de această meditație dirijată pentru că citești blogul meu de pe site, deci deja ți-ai creat propriul noroc 😊

În primul rând, îți facilitez accesarea mai frecventă a intuiției, cea care îți poate atrage atenția oricând asupra oportunităților din jurul tău.

Apoi, activăm determinarea de a acționa eficient atunci când s-a ivit o șansă de a-ți realiza obiectivele sau împlini aspirațiile, conform zicalei „Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în sac”.

Iar prin schimbarea imaginii de sine, începi să te consideri o persoană foarte norocoasă și descoperi ce îți devine accesibil atunci când crezi în norocul tău, zi de zi.

Foarte important:

Nu este vorba despre wishful thinking sau o simplă meditație inspirată de Legea Atracției, ci despre reprogramarea așteptărilor, percepțiilor, deciziilor și acțiunilor tale care compun mindsetul care reglează norocul din viața ta.

Deci, dacă vrei cu adevărat să atragi norocul în viața ta, te provoc să faci click pe imaginea de mai jos, ca să descoperi ce schimbări poate aduce în viața ta prezența norocului, zi de zi.

Atrage Norocul în Viața Ta, Meditație Ghidată de Daniel Bichiș, Psihologul Banilor

Important!

Îți recomand să reiei această sesiune, de 2 – 3 ori pe săptămână, timp de 4 – 6 săptămâni, pentru a stabiliza și amplifica efectele sale.

Fiind vorba despre o sesiune din seria TransforMind™, țin să-ți împărtășesc și un alt element important:

Acesta nu este un podcast 🎙️, ci o sesiune de relaxare profundă, în care conștiința și corpul se odihnesc, ca într-un Power Nap 😌,  lăsând în seama inconștientului să reprogrameze și să optimizeze relația ta cu banii.

De aceea, dacă ai senzația că ai ațipit și nu-ți amintești mare lucru, este ceva normal și accelerează schimbarea de mindset financiar.

Leave A Comment

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golRevenire la magazin