fbpx

Programul Prospermind™

Programul Prospermind™

Clientă încântată de programul ProsperMind™ creat de Daniel Bichiș, Psihologul Banilor

„Primul program structurat de optimizare a relației cu banii.”

Pe baza experienței acumulate în cei aproape 25 de ani de practică de Life Coaching, în care am abordat teme financiare cu marea majoritate a clienților, am identificat cele 8 aspecte ale relației cu banii ce pot și trebuie să fie optimizate pentru a te bucura de prosperitate autentică.

Alocând câte o sesiune 1-la-1 fiecărui aspect mental, emoțional sau comportamental, activăm MAGIA: ceea ce părea greu devine accesibil, ceea ce este preluat de la alții se redefinește, ceea ce părea perturbator devine facilitatorul succesului.

Când alegi acest serviciu?

Cele mai mari beneficii și reușite le obțin cei care vor:

• să își optimizeze relația cu banii și să se bucure de prosperitate autentică și sustenabilă,

• să își armonizeze emoțiile care fie le limitează capacitatea de a obține și gestiona fonduri, fie îi îndeamnă la cheltuieli sau economii excesive,

• să își depășească traumele financiare personale sau moștenite de la familie (părinți, bunicii, strămoși), pentru a deschide o nouă etapă a relației cu banii,

• să își schimbe convingerile legate de bani, de la unele limitatoare sau perturbatoare, la altele care să le faciliteze operațiunile financiare,

• să își schimbe obiceiurile legate de bani, de la unele neproductive la altele care să le susțină stilul de viață pe care și-l doresc

• să transforme relația cu banii într-un mijloc prin care își exprimă și susțin valorile esențiale și proiectele de suflet,

• să acceseze sursa internă a abundenței și prosperității, care simplifică și optimizează schimburile mediate de bani.

Comparativ cu workshopurile, sesiunile 1-la-1 din cadrul programului ProsperMind™ îți asigură:

maximul de confidențialitate, deci sunt recomandate pentru abordarea unor subiecte mai delicate,

concentrarea atenției mele doar pe persoana ta și pe lucrul cu tine, în timp ce la workshop atenția este distribuită între toți participanții,

 acces direct la mine prin email și telefon, pentru a putea aborda și rezolva situații punctuale cu care te poți confrunta între sesiuni.

Comparativ cu pachetele SILVER sau GOLD de sesiuni 1-la-1, programul ProsperMind™ îți oferă:

• suficient timp și spațiu mental pentru a aprofunda diferitele aspecte și provocări cu care te confrunți,

• o structură clar definită, fiecare sesiune concentrându-se pe câte un aspect esențial al relației cu banii,

• instalarea (învățarea accelerată) a unor abilități specifice persoanelor de succes, pe care le-am modelat de la acestea și le prezint exclusiv în cadrul unora dintre sesiunile programului ProsperMind™.

Ce NU îți oferă acest serviciu?

Pentru a evita orice neclaritate cu privire la ce poți obține prin sesiunile 1-la-1 din cadrul programului ProsperMind™, îți recomandă să NU recurgi la ele dacă îți dorești:

• consiliere financiară, adică instrumente concrete (bugete, foi Excel etc.) prin care să îți gestionezi mai bine banii – NU sunt consilier financiar,

• consultanță investițională, adică sfaturi, recomandări, indicații referitoare la posibilități concrete prin care să îți înmulțești banii pe FOREX, Bursă, Cryptomonezi etc.  NU sunt consultant de investiții,

• consultanță juridică, adică evaluarea unor acte, găsirea de soluții legale care să poată fi folosite în instanțele de judecată sau de arbitraj etc.  NU sunt avocat sau juristconsult,

• scheme de „îmbogățire rapidă”, de tip MLM, scheme piramidale etc.  NU sunt speculator,

• suport financiar pentru idei de afaceri – NU sunt business angel

Ce rezultate pot obține?

Eliberarea de traumele financiare

Călătoria spre bunăstarea financiară pe care ți-o propun este una bazată pe auto-descoperire, dezvoltare și transformare.

Am convingerea că banii nu sunt doar o chestiune de cifre, ci au o puternică componentă emoțională, fiind împletiți cu tot soiul de traume personale și familiale.

Te bântuie traume legate de bani? Te sufocă poveștile legate de banii moșteniți sau pierduți? Suferi pentru că nu poți depăși un anumit nivel de bunăstare financiară?

Sunt alături de tine, pentru a te ajuta să te eliberezi. Vom naviga prin complexitatea relației tale cu banii, ajutându-te să înțelegi și să o redefinești. Astfel, scapi  de nopțile nedormite și de stres. Depășindu-ți traumele financiare, îți creezi un viitor împlinit și prosper.

Client implicat în programul ProsperMind™ creat de Daniel Bichiș, Psihologul Banilor
Clientă implicată în programul ProsperMind™ creat de Daniel Bichiș, Psihologul Banilor

Crearea unei noi relații cu banii, mai constructivă și mai sustenabilă

Vom identifica împreună atât obiceiurile care îți subminează și chiar sabotează relația cu banii, precum și scripturile mentale care le mențin active. Îți dezvolți abilitățile necesare pentru eliberarea de sub controlul acestor obieceiuri și scripturi și pentru adoptarea unora noi, constructive și sustenabile. Astfel:

Cum se desfășoară?

Primul pas este să ne contactezi de pe site sau telefonic și să comanzi un pachet de sesiuni 1-la-1 tip DIAMOND. Noi ne vom strădui să îți oferim o programare cât mai rapid după ce ne contactezi.

Prima sesiune ne oferă ocazia de a ne cunoaște reciproc și de a-mi oferi informații despre tine și despre provocările cu care te confrunți.

De asemenea, îți voi da detalii și îți voi răspunde la întrebările referitoare la privire la serviciile incluse în pachet, confidențialitate și la modul concret de derulare a colaborării noastre. 

În fine, vom stabili împreună obiective concrete pentru toată seria de sesiuni, pentru realizarea cărora vom începe să colaborăm începând cu a doua sesiune.

Următoarele 8 sesiuni abordează câte un aspect esențial al relației tale cu banii, folosind tehnici de accesare a inconștientului și de transferare a unor abilități care susțin excelența în relația cu banii.

La sfârșitul fiecărei sesiuni vei decide 1-3 acțiuni concrete pe care te angajezi să le pui în practică până la sesiunea următoare, iar despre rezultatele obținute discutăm la începutul sesiunii următoare.

Ultima sesiune ne permite să evaluăm progresul pe care l-ai înregistrat, precum și să activăm viziunea, auto-motivarea și determinarea de a-ți continua evoluția spre prosperitate.

Reține: schimbările reale le produci chiar tu, în viața ta de zi cu zi, în cabinet sau pe Zoom noi doar le identificăm și creem resursele și motivația pentru ca tu să reușești să le realizezi!

De-a lungul întregii perioade beneficiezi de acces direct la mine, prin email și telefon, pentru a putea discuta și rezolva cât mai rapid situații punctuale cu care te poți confrunta între sesiuni.

Unde lucrăm împreună?

În funcție de realitatea ta, putem lucra:

față în față, în cabinetul din București, care are și loc de parcare rezervat pentru clienții noștri, sau

online, prin Zoom, online, fiind important să știi că folosesc genul acesta de sesiuni încă din anul 2000, când Yahoo Messenger a introdus primele conexiuni live video prin internet.

Sună la 0788 296801 pentru informații suplimentare sau o rezervare.

Beneficii tipice

Newsletter

Abonează-te pentru a primi știri și oferte exclusive

favicon

Dacă acest serviciu
te interesează
contactează-ne

Luni – Vineri între 10 și 18

Dacă ți se potrivește și vrei mai multe informații

Contactează-mă chiar acum

Este posibil ca, citind această prezentare, să-ți dai seama că serviciul te-ar putea ajuta, dar vrei să te asiguri că ai ales corect.
Folosește formularul pentru a intra în contact direct cu mine și a primi rapid cele mai pertinente răspunsuri.

  0
   0
   Coșul tău
   Coșul este golRevenire la magazin