fbpx

Studii de Caz

Daniel Bichiș, Psihologul Banilor

Împreună, îi inspirăm și ajutăm pe alții…

Peste 2.700 de persoane mi-au acordat încrederea și privilegiul de a le însoți parcursul de la dezorientare, frustrare și blocaj până la relaxare, putere interioară și succes. Și asta mi-a demonstrat că fiecare caz este unic, irepetabil dar, în egală măsură, are anumite aspecte comune cu alte cazuri. 

Mai ales când este vorba despre un domeniu nou, ca cel al psihologiei banilor, posibilitatea de a afla că nu doar tu te confrunți cu provocări dificile și demonstrarea, prin puterea exemplului, a faptului că există  modalități practice și eficiente de a-ți schimba radical relația cu banii, are o mare valoare inspirațională.

De aceea, mi-am propus ca săptămânal să postez pe site un studiu de caz, care să te ajute să-ți identifici provocările și să îți setezi adecvat așteptările de la lucrul cu mine.

Respect confidențialitatea!

Faptul că unii dintre cei cu care am lucrat mi-au dat acordul pentru a le prezenta cazul pe scurt este un act de mare generozitate, pentru care le sunt recunoscător. 

În semn de respect, toate studiile de caz sunt scrise astfel încât să le respecte intimitatea. De aceea, numele sunt schimbate, la fel și profesia sau domeniul de activitate, iar fotografiile sunt de ilustrare, din categoria stock images.

CAZURI REALE – NUME SCHIMBATE

Provocările Banilor

Îți prezint pe scurt câteva cazuri din vastul meu portofoliu de vieți schimbate în bine.
Chiar dacă de-a lungul celor 25 de ani de activitate am abordat cu succes și alte teme,
mă voi concentra doar pe cazurile referitoare la schimbarea relației cu banii.
0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golRevenire la magazin