fbpx

Daniel Bichiș – primul est-european Master Trainer NLP

Daniel Bichis cu Richard Bandler și Glenda Bandler

La finalul celor trei săptămâni de training pe care le-am petrecut alături de Richard Bandler în Orlando, SUA, Richard Bandler, co-creatorul NLP a făcut un scurt anunț:

„Din când în când, meritele și eforturile depuse de unul dintre trainerii noștri ne determina să-i acordăm certificatul de Master Trainer Licențiat. Acesta este deosebit de greu de obținut, deoarece trebuie să fim de acord trei persoane, care operăm cu criterii foarte diferite și rareori ne punem de acord: John și Kathleen La Valle și cu mine. Dar calitatea oamenilor formați de Daniel Bichiș, interesul constant pentru actualizarea cunoștințelor și abilitaților sale, precum și originalitatea cursurilor pe care le-a conceput, ne-au convins că merită pe deplin să primească aceasta recunoaștere a competențelor sale.”

Astfel că, în ovațiile a peste 170 de persoane, am avut onoarea să fiu primul est-european care primește certificarea de Master Trainer Licențiat din partea lui Richard Bandler și a Society of NLP, titlu care mă onorează și îl obligă în egală măsură.

Daniel Bichiș - Master Trainer NLP pe scenă cu Richard Bandler

 

Căci este echivalentul unui doctorat în NLP, ce încununează o viață dedicată unui domeniu viu și în plină dezvoltare. Acordat de însuși co-creatorul NLP, cea mai autentică și autorizată voce din domeniu!

Leave A Comment

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este golRevenire la magazin